skip to Main Content

Een klein beetje Bren

Lief mens, wat fijn dat je de moeite neemt om dit te lezen. Ik ben Brenda Martens, trotse moeder van twee fantastische zonen. Samen met onze shiba Ichiro wonen we in Eindhoven.

Enkele jaren geleden na een lastige periode werd mij de vraag gesteld: “Wat is jouw passie, waar gaat jouw vuur van branden?” Ik kon daar op dat moment geen antwoord op geven, naast mijn kinderen, mijn baan en de standaard antwoorden. Ik vond van alles leuk, maar waar ik echt van ging stralen, dat was ik vergeten. Ik moest weer op zoek naar mezelf, waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van?

In die tijd had ik veel om over na te denken. Dan passeert van alles de revue zo ook wat ik als kind magisch en bijzonder vond. Ik had veel interesse in het spirituele zoals astrologie, edelstenen en mineralen en verschillende religies en culturen. Het vuurtje was aangewakkerd. Ik begon weer edelstenen te verzamelen en kennis op te doen over de vele soorten, maten en werkingen.

Na een tijd kwam ik in een mooie edelstenen winkel met lieve mensen en toen wist ik het. Dit is mijn passie! Dit wil ik, ik wil hier iets meer mee doen. Op mijn verjaardag heb ik mezelf een mooi cadeau gegeven, My Rockz! Ik ben dankbaar dat ik mijn passie heb gevonden. Ik prijs me gelukkig dat ik in de positie ben dat ik dit kan en mag doen.

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bijzondere en magische energie van de edelstenen en mineralen. Gewoon omdat je de steen mooi vindt, voor de helende werking of op spiritueel vlak. Alles mag er zijn en alles is goed. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

My Rockz is een webshop waar je terecht kunt voor edelstenen en mineralen in verschillende soorten, maten en vormen. Mijn intentie is om eerlijke producten aan te bieden. Als iets synthetisch is laat ik dat weten. De stenen kies ik met zorg uit. De armbanden maak ik zelf van edelstenenkralen deels in combinatie met houten- of gebedskralen. Ik maak armbanden op verzoek wat jij wil dus heb je speciale wensen, neem contact op!

In de webshop bied ik naast edelstenen nog verschillende artikelen aan zoals natuurlijke etherische oliën, smudge benodigdheden, theelichthouders en zoutlampen.

Je kunt me ook vinden op Instagram en Facebook. My Rockz is een webshop waarbij je de goederen kan afhalen in mijn atelier. Daar is ook de mogelijkheid om de edelstenen te voelen en de etherische oliën te ruiken.

Hoop je snel te horen of te zien!
Liefs Brenda

Back To Top